Zonder afspraak winkelen

Hoera!!! 🙂 Het is eindelijk weer mogelijk om gezellig te komen winkelen zonder eerst een afspraak te maken. Woensdag 28 april is vanaf 10 uur de deur weer open. Natuurlijk houden wij ons wel aan de regels en zullen er maar een bepaald aantal mensen mĂ©t winkelmandje naar binnen mogen maar dat mag de pret… Lees meer »

Koningsdag gesloten

Op Koningsdag zijn wij gesloten! Wij eten heerlijk thuis met ons gezin een tompouce 🙂

Winkelen op afspraak.

Hoera! We mogen open op afspraak!! Van Dinsdag t/m Zaterdag  van 10 – 16 uur. Bel of whatsapp ons en wij plannen je een half uurtje in. Dus alle tijd om lekker rond te snuffelen. 06-43128212 / 030-2368745

Bestellen en afhalen

Ook bij ons kan in overleg een bestelling worden afgehaald. Deze week kan er afgehaald worden op dinsdag       12-16 uur woensdag   12-16 uur zaterdag     13-15 uur Door mijn gebroken been is het alleen helaas niet mogelijk dat de winkel alle dagen voor afhalen geopend is. Natuurlijk hoop ik dat het elke week… Lees meer »

Help De Knappe Gans!

Help Kinderwinkel De Knappe Gans door de lockdown heen Dit jaar wordt het 20-jarig jubileumjaar van De Knappe Gans. Althans dat wĂ s en ìs nog steeds ons plan. Hoe fijn is het dat er een plek is waar mensen kunnen samenkomen voor duurzaam speelgoed en mooie kleding maar ook voor aandacht, een goed gesprek, een… Lees meer »

WhatsApp

Omdat de winkel is gesloten zijn wij nu ook bereikbaar via WhatsApp. Stuur ons gerust een WhatsApp bericht en wij helpen je graag verder! Het telefoonnummer hiervoor is: 06-43128212

Wij bezorgen niet meer maar verzenden kan altijd

Aangezien we nu open zijn op afspraak voor afhalen hebben wij geen tijd meer om te bezorgen. Maar iets voor je opsturen met postnl kan altijd in overleg, hiervoor rekenen wij wel een vergoeding.     Vanwege de huidige maatregelen bezorgen wij in Utrecht en omstreken. Hoe het werkt leggen wij je graag uit: Stap… Lees meer »

Wij zijn gesloten!

Lieve klanten, Met verdriet moeten wij vertellen, dat net als veel andere winkels, De Knappe Gans ook is gesloten tot uiterlijk 19 januari. Het zijn lastige tijden, maar aan het eind van de tunnel schijnt het licht. Ook wij zullen creatief moeten nadenken om er alsnog voor jullie te kunnen zijn. Houdt onze sociale media… Lees meer »

Veilig shoppen

Lieve klanten, Wij zijn blij met jullie. Bij ons kan je veilig winkelen. We hebben doorzichtige mondkapjes op zodat je ons kan zien lachen, er staat een zuil om je handen te desinfecteren en natuurlijk houden we 1,5 m afstand. Blijf je liever thuis dan kunnen we foto’s / filmpjes sturen zodat je een keus… Lees meer »

Bereikbaarheid

Er wordt hard aan de weg gewerkt. Dat betekent dat we tijdelijk iets minder makkelijk bereikbaar zijn. Gelukkig is dit maar tijdelijk. De weg ligt open ivm vervangen van leidingwerk. Dus het is een beetje kruip door sluip door. Daarom applausje voor jezelf als je toch bij ons binnen weet te komen.:) Wij begrijpen het… Lees meer »