Kerst bij De Knappe Gans

De heerlijke en gezellige kersttijd breekt weer aan bij de Knappe Gans! We hebben zelf van steigerhout een kerstboom gemaakt voor in de etalage…..zo leuk om te doen! En er zijn natuurlijk weer allemaal leuke kadootjes en lekkere warme pyjama’s speciaal voor de kerst.

Sinterklaas Kapoentje

Ook dit jaar komt de Sint weer inkopen doen bij De Knappe Gans. Er zijn weer volop leuke schoencadeautjes  en een groot assortiment voor in de zak van sinterklaas.  

De Knappe Gans klantenkaart !

Heeft U onze klantenkaart al ? Vanaf nu kunt u ook bij De Knappe Gans voordeel sparen met de Knappe Gans klantenkaart. Bij besteding van €10,- ontvangt u 1 stempel. (niet op afgeprijsde artikelen). Is uw kaart vol, dan krijgt u bij uw volgende aankoop € 15- korting als deze aankoop € 15,- of meer… Lees meer »

De Knappe Gans interview in Leven

Voor de beste kindercadeaus Op zoek naar een speciaal cadeautje voor kinderen? Bij de Knappe Gans op de Nachtegaalstraat vind je alles voor kids van 0-10 jaar. Van kleding, speelgoed en verzorgingsproducten tot een speelgoedtrein in de winkel waar de kinderen lekker mee kunnen spelen terwijl hun ouders aan het shoppen zijn. En juist die… Lees meer »