Help De Knappe Gans!

Help Kinderwinkel De Knappe Gans door de lockdown heen Dit jaar wordt het 20-jarig jubileumjaar van De Knappe Gans. Althans dat wàs en ìs nog steeds ons plan. Hoe fijn is het dat er een plek is waar mensen kunnen samenkomen voor duurzaam speelgoed en mooie kleding maar ook voor aandacht, een goed gesprek, een… Lees meer »

WhatsApp

Omdat de winkel is gesloten zijn wij nu ook bereikbaar via WhatsApp. Stuur ons gerust een WhatsApp bericht en wij helpen je graag verder! Het telefoonnummer hiervoor is: 06-43128212

Onze bezorgservice

Vanwege de huidige maatregelen bezorgen wij in Utrecht en omstreken. Hoe het werkt leggen wij je graag uit: Stap 1: Je wilt iets bestellen? Dat kan! Stap 2: Neem contact met ons op door te bellen naar de winkel op 030-2368745, een mail te sturen naar info@deknappegans.nl of via sociale media een privé berichtje te… Lees meer »

Wij zijn gesloten!

Lieve klanten, Met verdriet moeten wij vertellen, dat net als veel andere winkels, De Knappe Gans ook is gesloten tot uiterlijk 19 januari. Het zijn lastige tijden, maar aan het eind van de tunnel schijnt het licht. Ook wij zullen creatief moeten nadenken om er alsnog voor jullie te kunnen zijn. Houdt onze sociale media… Lees meer »

Veilig shoppen

Lieve klanten, Wij zijn blij met jullie. Bij ons kan je veilig winkelen. We hebben doorzichtige mondkapjes op zodat je ons kan zien lachen, er staat een zuil om je handen te desinfecteren en natuurlijk houden we 1,5 m afstand. Blijf je liever thuis dan kunnen we foto’s / filmpjes sturen zodat je een keus… Lees meer »

Bereikbaarheid

Er wordt hard aan de weg gewerkt. Dat betekent dat we tijdelijk iets minder makkelijk bereikbaar zijn. Gelukkig is dit maar tijdelijk. De weg ligt open ivm vervangen van leidingwerk. Dus het is een beetje kruip door sluip door. Daarom applausje voor jezelf als je toch bij ons binnen weet te komen.:) Wij begrijpen het… Lees meer »

Privé Pas-Uurtje

Speciaal voor alle Donderstenen en Lachebekken hebben we nu ook het Privé Pas-Uurtje. Kom je nu tijdens de coronacrisis niet graag buiten en hebben de kids wel nieuwe zomerkleding nodig ? Dan kun je bij ons met het hele gezin terecht. Dit doen wij buiten openingstijden speciaal voor jullie op afspraak. Zodat jullie op je… Lees meer »

Bezorgdienst in coranatijd

Nu in deze onrustige tijd brengen wij graag je pakketje bij je thuis in Utrecht. Mocht je een kadootje op willen sturen dan kan dat natuurlijk ook. Hoe leuk is het om nu toch een kraamkadootje of een verjaardagskadootje te krijgen met de post als er geen visite mag komen. Wij denken graag met je… Lees meer »

Dank jullie wel lieve klanten

Lieve klanten, Wij willen jullie bedanken! Blij dat jullie nog steeds bij ons komen voor spelletjes, puzzels en knutselspul voor de kinderen nu iedereen zoveel mogelijk thuis moet blijven.  Blij dat jullie ons vragen om een kadootje te versturen nu je zelf niet meer op visite kan gaan. Dank jullie wel. Zonder jullie kunnen we… Lees meer »

Openingstijden

Wij zijn geopend van: Maandag 10.00 – 17.00 uur Dinsdag t/m Vrijdag 10.00 – 18.00 uur Zaterdag 10.00 – 17.00 uur Zondag zijn wij gesloten